Hoe gaat het in zijn werk?

Eigenlijk is het heel simpel! Kies op welke wijze je wilt samenwerken met ons en kies het Partnership programma dat het beste bij u past. Kies vervolgens de opleiding en het aantal e-learning vouchers dat u nodig heeft. Hierna ontvangt u het aantal e-learning activatiecodes (vouchers) van de e-learning naar keuze. Bij een Business Partnership en een Enterprise Partnership ontvang je geen activatiecodes/ vouchers. De cursisten van deze Partnership programma's kunnen namelijk automatisch inloggen. Met de verschillende partnership programma's heeft u de mogelijkheid om neutrale white-label e-learning aan te bieden of om de e-learning een eigen feel & look geven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo, bedrijfsvideo of een koppeling naar uw webshop of sociale media in uw e-learning maken. Het resultaat? Uw eigen e-learning, helemaal in uw huisstijl met uw persoonlijke look & feel. En dat zonder grote investeringen qua tijd en geld! 

Bekijk hier hoe simpel het werkt:

 

Wat zijn de prijzen?

Wij weten als geen ander dat het ontwikkelen van een e-learning een tijdrovende en dure investering is. Daarom willen wij op een makkelijke en voordelige manier opleiders ontzorgen bij het aanbieden van e-learning. Dus voortaan geen dure investeringen qua tijd en geld, maar supervoordelige e-learning zodat opleiders heel makkelijk e-learning kunnen aanbieden.   

Bij Safetywise betaalt u altijd per stukprijs. De prijs voor de e-learning is afhankelijk van het type Partnership. Voor alle Partnershipvormen geldt dat er gebruik gemaakt wordt van staffelprijzen waarbij de kortingen flink kunnen oplopen. Wilt u weten wat de prijs van een e-learning is? Kijk dan bij onze opleidingen.

 

Haal meer uit uw e-learning!

Wij helpen u graag. Ook op het gebied van marketing. De e-learning van Safetywise bevat nog meer unieke mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van unieke marketingmogelijkheden. Koppel u webshop aan de e-learning en laat uw cursisten kennismaken met uw producten. Of bied uw klanten kortingen aan bij aanschaf van nog meer producten of diensten. Dit is allemaal mogelijk vanuit uw eigen e-learning. Meer weten of interesse? Neem dan een kijkje bij onze Partnership programma's.

 

Ik heb mijn bestelling ontvangen, wat nu?

Nadat u als opleider uw Partnership programma heeft gekozen en uw bestelling heeft geplaatst ontvangt e de activatiecodes/ vouchers. De activatiecodes verstrekt u samen met de handleiding aan uw cursist (uitzondering bij Business- en Enterprise Partnerships). De handleiding krijgt u meegestuurd. We geven u een praktijkvoorbeeld:

"Je hebt 50 BHV e-learning opleidingen besteld. Je ontvangt 50 activatiecodes van Safetywise. Voor iedere cursist geldt 1 activatiecode. Je verstuurt de activatiecode met de e-learning handleiding naar de cursist. In deze handleiding staat stapsgewijs uitgelegd hoe de e-learning geactiveerd en gevolgd kan worden".

(Tip: Plaats de activatiecode op de handleiding en verzend het naar je cursist)

Contact met Safetywise

Heeft u interesse in een samenwerking met ons of heeft een nog een vraag? Neem dan contact op met ons.