Leervormen.

Iedere vraag heeft zijn eigen oplossing.

Contact

Leervormen

Iedere leervraag vraagt om zijn eigen oplossing. Daarom werken wij met de meest effectieve leeroplossingen om in jouw behoefte te kunnen voorzien. Van serious gaming tot aan leren met behulp van Virtual Reality. Kies de leervorm dat het beste bij jou past en geniet van de gaafste e-learning ooit.

 Serious gaming & Continuous learning

Een handige app om op elk gewenst moment en elke locatie, verplichte, actuele en/of praktische kennis en kunde in welke vorm dan ook tot je te nemen en waar nodig te toetsen. Handig he? Meerkeuzevragen, open vragen, cases, opdrachten, teambuilders, reminders, challenges, een quiz,  sequentiele leerprikkels, met of zonder multimedia ondersteuning. De mogelijkheden zijn eindeloos. En als u een interventie wilt die er nog niet is, denken we graag mee om het te ontwikkelen. De content is voor iedere gebruiker op maat te maken en in te stellen. Het versturen van de leerprikkels, het aantal te behalen punten, de beschikbare tijd voor het beantwoorden van de leerprikkel maar bovenal de content zelf: alles kan per organisatie ingericht worden. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 Immersive learning | Virtual Reality | 360Video

Leren met behulp van Virtual Reality, hoe geweldig zou dat kunnen zijn! Probeer je eens te verplaatsen in een ander wordt weleens gezegd. Dat is nu mogelijk. Kruip in de huid van een ander en ervaar de situatie waar je van wilt leren. Met behulp van Virtual Reality die je ziet door de VRbril word je ondergedompeld in een andere realiteit. Je ervaart dan hoe het is om in iemand anders schoenen te staan. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 Webinar 

Een webinar is een samenvoeging van twee woorden ‘Web’ en ‘Seminar’. Het is een evenement op het internet waarbij er alleen een online publiek aanwezig is.  Soortgelijke termen die voor een webinar worden gebruikt zijn Web Event, Online Seminar, WebCast, Weblecture of Virtueel Event. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 Blended learning

Blended learning is een combinatie van online en offline leren. Wie een blended leertraject volgt krijgt bijvoorbeeld de ene keer les van een trainer in de klas en doet de andere keer een e-learning thuis. Blended is eigenlijk de combinatie van het beste van twee (leer)werelden. En gelukkig is Safetywise in beide werelden heel goed thuis. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 E-learning

E-learning is de verzamelnaam voor het vormgeven van leersituaties (formeel en informeel) met behulp van informatie- en communicatietechnologie en in het bijzonder internettechnologie. E-learning wordt veelal gebruikt binnen bedrijfsopleidingen en binnen het onderwijs. De e-learning van Safetywise bevat leeractiviteiten waarbij je interactief gebruikmaakt van de laatste didactische leervormen en de nieuwste techniek. Alle e-learning programma's van Safetywise kan je makkelijk vanaf de computer, je tablet of mobiele telefoon doen. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 Social learning

Het kenissdelen en creëren van kennis op formele en informele wijze heet social learning. Gebaseerd op bijvoorbeeld het model 70-20-10. Dat betekent dat je 70% van alle leerervaringen informeel op de werkvloer opdoet in de vorm van opdrachten of taken. Die andere 20% ontstaat ook informeel: door feedback van collega’s of voorbeeldgedrag. De laatste 10% van je kennis doe je wel op in formele situaties zoals trainingen. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 INTERVENTIE

Een eenmalige training of opleiding noemen wij een interventie. Dat kan een korte e-learning zijn die vijftien minuten duurt om bijvoorbeeld bewustwording en gedragsverandering te creeren. Wij maken interventies voor de meest uiteenlopende vraagstukken en doelgroepen. Of het nu gaat om inbraakpreventie, internetbankieren en phising voor senioren of de opslag van gevaarlijke schoonmaakmiddelen waar de kinderen bij kunnen; bij ons is de doelgroep altijd het uitgangspunt. Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.