Zelf e-learning opleidingen ontwikkelen?

Je eigen leerplatform. Dat is handig! Onbeperkt e-learning ontwikkelen en doorverkopen vanuit je eigen leerplatform. Zelf de inhoud en vorm bepalen. Maak bijvoorbeeld een online module die je die aan laat sluiten op je praktijkcursus. En dat voor een vast bedrag per maand! Ga aan de slag met het ontwikkelen van e-learning modules en vergroot je omzet. Ondersteuning, tips over leervormen, of andere vragen? Dat is geen enkel probleem want Safetywise biedt het leerplatform met full service ondersteuning aan. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

 Onbeperkt, all you can make!

Bij Safetywise denken we in mogelijkheden. Geen restricties, alleen het volledige pakket! Daarom bieden wij het 'all you can make' leerplatform. Onbeperkt e-learning ontwikkelen en dat voor een vast bedrag per maand! Ga aan de slag met het ontwikkelen van e-learning modules en vergroot je omzet. Maak zoveel e-learning als je kan!

 Full service ondersteuning

Ondersteuning nodig of tips over hoe je het beste je eigen e-learning kunt samenstellen? Dat is geen enkel probleem want Safetywise biedt het leerplatform met een full service ondersteuning aan. Nieuwsgierig geworden naar een eigen leerplatform? Neem dan contact op met ons.   

Contact