Safetywise voor digitaal

lesmateriaal op het gebied van

veiligheid

Speciaal voor organisaties en opleiders maken wij het beste online lesmateriaal. Of u nu op zoekt bent naar kant en klare e-learning, Virtual Reality toepassingen of zelf aan de slag wilt om e-learning modules te ontwikkelen, bij Safetywise bent u aan het juiste adres. Wij geloven we in persoonlijke groei van de cursisten, zakelijk succes voor onze klanten en een veilige wereld voor iedereen! Beelden zeggen meer dan worden, dus kijk verder in onderstaande film en laat u overtuigen van alle voordelen :) 

 

 Slimme online oplossingen

Het team van Safetywise is samengesteld door professionals uit het veiligheidsdomein en gespecialiseerd in veiligheid. Wij hebben voor u als opleider kant en klare e-learning gemaakt waardoor u geen dure investeringen qua tijd en geld hoeft te doen. Kies voor e-learning die wij al ontwikkeld hebben en combineer de e-learning bijvoorbeeld met uw eigen praktijkles en creëer een blended leervorm. De e-learning kunnen wij voor u personaliseren zodat het een eigen feel & look krijgt. Maar er is nog veel meer! Wij werken namelijk ook met nieuwe leervormen zoals Virtual Reality. Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact op met ons.

 

 E-learning opleidingen

Voor alle opleiders in Nederland hebben wij kant en klare white label veiligheidstrainingen ontwikkeld. Dit scheelt u als opleider in kosten en ontwikkeling. Sluit u eenvoudig aan bij Safetywise en maak gebruik van onze e-learning cursussen: 

 E-learning Bedrijfshulpverlening
E Learning BHV training

 


E-learning Omgaan met Agressie 
omgaan met agressie safetywise

Bent u geinteresseerd in één van onze e-learning cursussen of heeft u een vraag, neem dan contact met ons op.