Safetywise. E-learning voor veiligheid.

Speciaal voor opleiders in het domein veiligheid hebben wij diverse white label e-learnings ontwikkeld. U kiest als opleider voor een white label e-learning, of voor de uitgebreide versie die o.a. te personaliseren is met uw bedrijfslogo en bedrijfsgegevens. Zo kunt u zich richten op het praktijkgedeelte en verzorgen wij voor u de e-learning, dit scheelt u een investering in tijd en geld. Onze e-learning is op maat gemaakt en zorgt voor individuele leerprestaties die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Safetywise: Een veilige wereld binnen handbereik.

Contact

logo
logo
logo
logo
logo

E-learning op gebied van veiligheid 

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van online lesmateriaal op gebied van veiligheid. Dit betekent dat wij voor opleiders white label e-learnings hebben ontwikkeld die direct gereed zijn voor gebruik. Daarnaast heeft uw als opleider de mogelijkheid om onze e-learning volledig te personaliseren met o.a. bedrijfslogo, bedrijfsgegevens en extra maatwerk modules. Onze e-learning is gebruiksvriendelijk en zorgt dat uw cursisten op een interactieve wijze kunnen leren en kennis kunnen toetsen. Voor een optimale kennisoverdracht raden wij een blended leervorm aan, dit is een combinatie van onze e-learning en uw praktijkles. Sluit aan bij Safetywise en ervaar wel de lusten, maar niet de lasten.

 

 Ja, ik wil een vrijblijvend advies gesprek!

 

 

 Flexibel leren, overal en altijd  Bespaar tijd en geld  Interactief  Inzicht in voortgang en resultaten  Leren op maat en in eigen tempo  

 

 

De meest gekozen e-learning

Bekijk onze meest gekozen e-learning cursussen. Combineer onze e-learning met uw eigen praktijkles. 

  Word onze e-learning partner en ervaar zelf alle voordelen!

 

 

Tijd en kostenbesparend

Wij nemen al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op de praktijktrainingen. Onze e-learning scheelt u tijd en is kostenbesparend.

Gebruiksvriendelijk

Onze e-learning is door iedereen eenvoudig te gebruiken. De website is responsive zodat de e-learning te volgen is op laptop, tablet en telefoon 

Persoonlijk

Bij Safetywise vinden we persoonlijk contact erg belangrijk. U krijgt als opleider 1 vast aanspreekpunt voor al uw vragen.  

24/7 Support

Wij staan 24/7 met ons supportteam voor uw klaar om ondersteuning te bieden en uw vragen te beantwoorden.  

Inzicht leerresultaten

Ons platform maakt het mogelijk dat u als opleider inzicht krijgt in de scores van de oefentoetsen en examens van uw cursisten.

 

Probeer gratis

Maatwerk

Het is mogelijk om onze e-learning te personaliseren met uw bedrijfsgegevens. Of maak gebruik van de optionele modules voor extra maatwerk voor uw eigen cursist. 

 

Bekijk ons werk

Case:

Experimenteren met Virtual Reality en Augmented Reality

Hoe goed bent u op de hoogte van de fysieke veiligheid binnen het gebouw. Weet u wat alle veiligheids-pictogrammen inhouden en welke soorten brandblussers er in het gebouw aanwezig zijn?  We zijn aan het experimenteren geweest ;-)

Case:

Ontwikkeling van video en theorie over agressie 

 

Als je een e-learning over agressie maakt, wat wil je dan met e-learning overbrengen? De vraag stond centraal bij deze case. Is het de theorie of wil je de verschillende vormen van agressie ook daadwerkelijk laten zien? 

Case:

Interactief stappenplan AED / reanimatie voor BHV'ers

Een aantal cruciale handelingen die een BHV'er moet kunnen verrichten is het reanimeren en het gebruik van een AED. Maar hoe gaat dat in zijn werking? We hebben een interactieve unieke schema gemaakt met alle stappen bij levensreddend handelen voor de BHV e-learning.

Bekijk de volledige case 

Bekijk de volledige case 

Bekijk de volledige case 

Word u onze e-learning partner?

 Bespaar tijd en geld
 Uitstekende klantenservice
 Atijd 1 aanspreekpunt
 Interactieve trainingen
 Maatwerk programma's
 Inzicht in voortgang en resultaten

 

 

Vraag een gratis demo account aan

  

 

 

 

 

  

Vraag een gratis demo account aan