Omgaan met agressie e-learning.

Contact

E-learning Omgaan met agressie

 

Agressie komt overal en altijd voor. Geconfronteerd worden met agressie kan resulteren in ziekteverzuim en uitval van de medewerker. De Arbowet omschrijft dat de werkgever hier iets aan moet doen. Om agressie aan te pakken is het belangrijk om te weten welke soorten agressie er zijn en welke interventie je het beste kunt inzetten om het grensoverschrijdende gedrag te kunnen stoppen. 

In deze e-learning wordt de theoretische basis voor omgaan met agressie behandeld. De e-learning bestaat uit vijf modules. Afsluitend kan er een online examen worden afgelegd en bij voldoende resultaat kan het certificaat direct worden gedownload. De e-learning duurt gemiddeld 1,5 uur. De vijf modules bestaan uit teksten, sprekende foto’s, video’s en bevatten interactieve elementen.

Kenmerken Omgaan met agressie e-learning

Iedereen die geconfronteerd kan worden met agressie

 Geen vooropleiding nodig

 1,5 uur

 Online examen 

 Theorie certificaat 1 jaar geldig

 De e-learning is 10 maanden toegankelijk 

 E-learning only & blended learning

 € Op aanvraag

 

 

  Ja, ik wil een vrijblijvend advies gesprek!

 

De inhoud van de e-learning Omgaan met agressie 

De e-learning bestaat uit 5 e-learning modules. Nadat alle modules zijn doorlopen kan de cursist een online examen afleggen, het theorie-examen. De e-learning duurt ongeveer 1,5 uur. De 5 modules bestaan uit duidelijke teksten, sprekende foto’s, video’s en interactieve onderdelden:  

Leerdoelen

De cursisten wordt welkom geheten en de leerdoelen van de e-learning worden uitgelegd.

Wat is agressie

Wat is agressie nou eigenlijk en hoe uit zich dat? In deze module maakt men kennis met een aantal basisbegrippen en de verschillende soorten van agressie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan frustratiepagressie en seksuele intimidatie. Deze vormen van agressie worden door acteurs in verschillende video's laten zien.  

Het lichaam

Bij stress-situaties reageert het lichaam zodanig dat het wilt overleven. Ons lichaam kun je beschouwen als een grote scheikundige machine waar allerlei reacties plaatsvinden zonder dat wij ons dat bewust zijn. In deze module wordt uitgelegd wat stress dus met het lichaam.

Zelfcontrole

De primaire stressreacties, zoals Freeze, Flight, Fight, zijn in aanleg overlevingsreacties, maar hebben niet altijd het gewenste resultaat. Om te voorkomen dat je zomaar iets doet wanneer je geconfronteerd wordt met agressie, leert de cursist in deze module wat hij/zij kan doen om grip op zichzelf te krijgen.  

Handelen

In deze module wordt het geheim van effectieve reacties en interventies verklapt. Ook behandelen we de wettelijke basis van geweld. In de video's laten de acteurs zien hoe je het beste kunt handelen bij de verschillende soorten van agressie. We geven alvast een tip, altijd uw eigen veiligheid voorop!

Examen

Nadat alle modules zijn doorlopen heeft de cursist de mogelijkheid om een online examen af te leggen. Het examen bestaat uit meerkeuze vragen. 

 

 

 

 

 

 

Agressie e-learning oplossing voor opleiders!

Wij hebben speciaal voor opleiders white label agressie e-learning ontwikkeld. U kunt zich richten op het praktijkgedeelte en wij verzorgen voor u de agressie e-learning. Dit scheelt u investering in tijd en geld. 

Wij bieden 2 mogelijkheden voor opleiders:

  • White label agressie e-learning
  • Agressie e-learning op maat gecombineerd met het business pakket

 

White label agressie e-learning

Heeft u incidenteel een agressie e-learning nodig voor een groep cursisten, dan is de instapklare white label e-learning wellicht iets voor u. U ontvangt van ons de aangevraagde toegangcodes en deelt deze met uw cusisten. Deze e-learning is white label, zonder reclame van welke opleider dan ook. De cursist maakt enkel gebruik van het platform Safetywise. U betaalt de prijs van de toegangcodes en maakt geen gebruik van een partnership pakket. 

 

Agressie e-learning op maat

Maakt u meer dan incidenteel gebruik van e-learning en wilt u onze e-learning personaliseren met uw bedrijfsgegevens? Dan is de agressie e-learning op maat iets voor u. Met de e-learning op maat maakt u gebruik van ons Business pakket. Hiermee krijgt u diverse mogelijkheden om onze agressie e-learning te personaliseren. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden. 

 

De kwaliteitsnormen van de agressie e-learning

 De e-learning is ontwikkeld door gecertificeerde er zeer ervaren docenten. Daarnaast maken wij ook gebruik van een ervaren actrice om de voorbeelden zo sprekend mogelijk te maken.

 

Wat zijn de kosten van de agressie e-learning?   

Voor opleiders die onze white label agressie e-learning willen gebruiken zonder het businesspakket, gelden onderstaande tarieven

Aantal vouchers E-learning prijs per stuk
1 t/m 50 € 12,50
50 t/m 100 € 12,00
100 +  € Op aanvraag

  

Voor opleiders die maatwerk e-learning willen gebruiken inclusief het businesspakket, gelden onderstaande tarieven

 

Aantal vouchers E-learning prijs per stuk
1 t/m 50 € 15,00
50 t/m 100 € 14,50
100 +  € Op aanvraag

  

Maak een gratis demo-account aan

Wilt u de inhoud bekijken van de training Omgaan met agressie? Maak dan een demo account aan en krijg toegang tot een aantal modules van de agressie e-learning. 

Gratis demo account