BHV e-learning

Contact

BHV | E-learning Bedrijfshulpverlening 

 

Een bedrijfshulpverlener (BHV’er) is opgeleid om in geval van nood de werknemers en klanten in veiligheid te brengen. Zo weet een BHV’er hoe hij bij een ongeval eerste hulp moet verlenen en mensen uit een brandend gebouw moet krijgen. Een BHV’er kan bijvoorbeeld in noodsituaties alarmeren en evacueren van mensen in het bedrijf, mensen reanimeren en verbanden aanleggen.

In deze e-learning wordt de theoretische basis voor de bedrijfshulpverlening behandeld. De BHV e-learning bestaat uit zes modules. Alle modules bevatten ook oefentoetsen zodat er geoefend kan worden voor het theorie-examen. De BHV e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De zes modules bestaan uit teksten, sprekende foto’s, video’s en bevatten interactieve elementen.

 

 

 

Kenmerken BHV e-learning

 Geschikt voor basis en herhaling

 Geen vooropleiding nodig

 2 uur

 Oefentoetsen en een online examen 

 BHV theorie certificaat 1 jaar geldig

 De e-learning is 10 maanden toegankelijk 

 E-learning only & blended learning

 Op aanvraag

 

Ja, ik wil graag contact 

De inhoud van de BHV e-learning 

De BHV cursus is bestaat primair uit 6 e-learning modules. Alle modules bevatten ook oefentoetsen zodat de cursist zich optimaal kan voorbereiden op het theorie-examen. De BHV e-learning duurt ongeveer 2 uur. De 6 modules bestaan uit duidelijke teksten, sprekende foto’s, video’s en interactieve onderdelden:  

Bedrijfshulpverlening algemeen

Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van de BHV'er en hoe is dit in de wet geregeld? Deze module gaat over BHV in het algemeen in relatie tot wet- en regelgeving. Na deze module volgt een samenvatting en oefentoets. 

Spoedeisende eerste hulp

Als BHV'er kan je spoedeisende eerste hulp verlenen bij ongevallen op het werk. Denk aan verstikking, reanimatie, hartinfarct, epilepsie en nog veel meer. Na deze module volgt een samenvatting en oefentoets. 

Niet spoedeisende eerste hulp

Bij niet levensbedreigende situaties verleent de BHV'er ook hulp. Denk daarbij aan brandwonden, verstuikingen en botbreuken. Na deze module volgt een samenvatting en oefentoets.  

Brand

Wat moet je doen bij een brand en welke vormen van brand zijn er? In deze module staan de verschillende typen brand centraal en op welke manieren je de branden kunt blussen. Met duidelijke instructiefilms maakt men kennis met de verschillende blusmiddelen. Na deze module volgt een samenvatting en oefentoets. . 

Communicatie

Stel je voor dat er een calamiteit is, wat doe je dan? In deze module staat het alarmeren en het melden van een incident centraal. Tevens maakt de cursit kennis met de werkwijze van de verschillende hulpdiensten en hoe je zelf het beste een melding kunt doen. Na deze module volgt een samenvatting en oefentoets. 

Ontruiming

De BHV'er heeft een taak bij de ontruiming. Conform ontruimingsplan zal de ontruiming moeten plaatsvinden. Hoe ga je dat aanpakken en welke procedures gelden er? In deze module staat de ontruiming van een gebouw centraal. Na deze module volgt een samenvatting en oefentoets. 

 
 

Maak een gratis demo account aan en bekijk deze e-learning

Gratis demo account

 

BHV e-learning oplossing voor opleiders!

Wij hebben speciaal voor opleiders white label BHV e-learning ontwikkeld. U kunt zich richten op het praktijkgedeelte en wij verzorgen voor u de BHV e-learning. Dit scheelt u investering in tijd en geld. 

Wij bieden 2 mogelijkheden voor opleiders:

  • White label BHV e-learning
  • BHV e-learning op maat gecombineerd met het business pakket

 

White label BHV e-learning

Heeft u incidenteel een BHV e-learning nodig voor een groep cursisten, dan is de instapklare white label e-learning wellicht iets voor u. U ontvangt van ons de aangevraagde toegangcodes en deelt deze met uw cusisten. Deze e-learning is white label, zonder reclame van welke opleider dan ook. De cursist maakt enkel gebruik van het platform Safetywise. U betaalt de prijs van de toegangcodes en maakt geen gebruik van een partnership pakket. 

 

BHV e-learning op maat

Maakt u meer dan incidenteel gebruik van e-learning en wilt u onze e-learning personaliseren met uw bedrijfsgegevens? Dan is de BHV e-learning op maat iets voor u. Met de e-learning op maat maakt u gebruik van ons Business pakket. Hiermee krijgt u diverse mogelijkheden om onze BHV e-learning te personaliseren. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden. 

 

De kwaliteitsnormen van de BHV e-learning

De e-learning is ontwikkeld door NIBHV, NIKTA, Rode kruis en Oranje kruis gecertificeerde docenten. Hiermee voldoet de e-learning aan de meest recente wet en regelgeving. Wij werken continue aan de ontwikkeling van de BHV e-learning zodat deze ook bij herhaling verrassend blijft voor de terugkerende cursist. 

 

Wat zijn de kosten van de BHV e-learning?   

Voor opleiders die onze white label BHV e-learning willen gebruiken zonder het businesspakket, gelden onderstaande tarieven

 

Aantal vouchers BHV e-learning prijs per stuk
1 t/m 50 € 12,50
50 t/m 100 € 12,00
101 + Op aanvraag

  

Voor opleiders die maatwerk BHV e-learning willen gebruiken inclusief het businesspakket, gelden onderstaande tarieven

Aantal vouchers BHV e-learning prijs per stuk
1 t/m 100 € 15,00
101 t/m 200 € 14,50
200 + Op aanvraag

  

Maak een gratis demo-account aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de van de BHV e-learning van Safetywise? Maak dan een demo account aan en krijg toegang tot een aantal modules van de BHV e-learning. 

Gratis demo account

 

Wilt u e-learning bestellen of wilt u meer informatie over de e-learning?

Wilt u een partnership aangaan met ons en deze e-learning bestellen? Of heeft u nog vragen over de BHV e-learning? Aarzel niet, neem contact op met ons. 

Contact met onze adviseur

(*Alle genoemde tarieven zijn geldig in 2021 en 2022 en exclusief 21% btw)