BHV | E-learning Bedrijfshulpverlening voor opleiders  

Bent u een BHV opleider en wilt u graag BHV e-learning aanbieden? Maar u wilt geen grote investering doen qua tijd en geld? Dan hebben wij de beste en voordeligste oplossing voor u. Kies voor de kant en klare BHV e-learning van Safetywise en word vandaag nog aanbieder van je eigen BHV e-learning. De BHV e-learning van Safetywise kunt u perfect combineren met uw eigen praktijkles voor een blended leervorm. Bekijk op welke wijze u wilt samenwerken met ons en kies het Partnership programma dat het beste bij uw organisatie past.  

Safetywise | E-learningmakers op het gebied van veiligheid | BHV E-learning video:

 

Waarom kiest u voor de e-learning van Safetywise?

 1. Duidelijke instructievideo's en uitleg
 2. BHV volgens de laatste wet- en regelgeving
 3. Zeer eenvoudig navigatieprogramma en erg gebruiksvriendelijk
 4. E-learning is te personaliseren voor uw eigen bedrijf
 5. Kant en klaar, geen investering qua tijd en geld
 6. Unieke Partnership programma's
 7. Uitstekende service en korte lijnen met Safetywise

 

De inhoud van de BHV e-learning 

De BHV e-learning bestaat uit zes modules. Alle modules bevatten ook oefentoetsen zodat uw cursisten zich optimaal kunnen voorbereiden op het theorie-examen. De BHV e-learning duurt gemiddeld 2 uur. De zes modules bestaan uit duidelijke teksten, sprekende foto’s en video’s. 

Alle modules van de BHV e-learning:

 1. Bedrijfshulpverlening algemeen
 2. Spoedeisende eerste hulp
 3. Niet-spoedeisende eerste hulp
 4. Brand
 5. Communicatie
 6. Ontruiming

Wilt u een uitgebreide handleiding van de onderwerpen van de BHV e-learning bekijken? Download dan onze informatiefolder. De informatiefolder bevat een uitgebreide weergave van de onderwerpen.

 Informatiefolder BHV e-learning

 

Blended leervorm

Bied deze e-learning aan i.c.m. uw eigen praktijkles voor een optimaal leerrendement. Uw cursisten kunnen studeren hoe en wanneer het hun uitkomt en komen met meer (theoretische) kennis naar uw praktijkles. De praktijkles kunt u gebruiken om leervragen te beantwoorden en de theorie aan de praktijk te koppelen. Zodra de cursist geslaagd is voor de online cursus, kan het certificaat (bewijs van bekwaamheid en deelname) worden gedownload. Dit certificaat fungeert bij vele opleiders als toegangsbewijs voor de praktijkcursus. 

 

Wat kost onze BHV e-learning?   

Wij bieden u verschillende mogelijkheden tot samenwerken. Dit is gebaseerd op uw eigen behoefte en vraag naar e-learning. Heeft u incidenteel een groep cursisten die e-learning nodig hebben, dan kunt u bij ons losse vouchers bestellen. Bent u een grote opleider en heeft u vele cursisten voor de e-learning, dan bieden wij aantrekkelijke partnership paketten aan. 

 

 

Maak een gratis demo-account aan

Bent u nieuwsgierig geworden naar de van de BHV e-learning van Safetywise? Maak dan een demo account aan en krijg toegang tot een aantal modules van de BHV e-learning. 

 

Wilt u e-learning bestellen of wilt u meer informatie over de e-learning?

Wilt u een partnership aangaan met ons en deze e-learning bestellen? Of heeft u nog vragen over de BHV e-learning? Aarzel niet, neem contact op met ons. Wilt u meer over de inhoud van de e-learning weten? Download dan de informatiefolder of bekijk onze BHV e-learning demo.

(*Alle genoemde tarieven zijn geldig in 2019 en exclusief 21% btw)