Gratis BHV toets 

Nieuwsgierig naar uw kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening? Doe dan de gratis BHV kennistoets. De BHV oefentoets bestaat uit 10 vragen. Test uw BHV kennis en boek eventueel direct een praktijkcursus. 

Hoeveel bhv'ers zijn er nodig?

De risico's binnen het bedrijf bepalen het aantal bedrijfshulpverleners dat aanwezig moet zijn. Deze risico's worden in kaart gebracht op basis van de Risico Inventarisatie & Evaluatie. Het is belangrijk dat er op basis van deze in kaart gebrachte risico's voldoende bhv'ers aanwezig zijn om een kleine calamiteit aan te kunnen.

Wat is de taak van een bedrijfshulpverlener?
 
Een bedrijfshulpverlener (bhv'er) is een aangewezen persoon binnen het bedrijf die de volgende taken kan uitvoeren:
  • Eerste hulp bij ongevallen
  • Bestrijden van een beginnende brand
  • In noodsituaties ontruimen van een gebouw
 
Meten is weten!
 
Om te zorgen dat de bhv'er zijn taak goed kan uitvoeren zijn er cursussen en opleidingen. Als de risico’s in het bedrijf klein zijn, voldoet vaak alleen de bhv-opleiding. Bent u er klaar voor en heeft u voldoende kennis om een calamiteit in uw bedrijf aan te kunnen pakken? Dan is het belangrijk om uw kennisniveau te bepalen. Doe de gratis BHV kennistest en bepaal uw BHV competenties.
 
Een oefentoets voor uw organisatie?
 
Wilt u als opleider of als organisatie ook BHV oefentoetsen of BHV examens aanbieden? Uw eigen BHV oefentoets in uw eigen huisstijl met uw eigen vragen. Dan hebben wij de perfecte oplossing voor u. Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.
 
Aan de slag met de BHV oefentoets
 
Om de gratis BHV kennistoets te kunnen doen logt u in met onderstaande gegevens:
  
Email (gebruikersnaam) Linkedin@safetywise.nl
Wachtwoord Linkedin

-Login-