SOLUTIONS

BANNER

Contact

Plannen & prijzen

Online leeroplossingen die bijdragen aan een veilige wereld, zakelijk succes én persoonlijke groei!

  Education is the most powerful weapon wich you can use to change the world -Nelson Mandela-

Wat wij kunnen doen voor jou? Dat is eigenlijk heel simpel. Wij maken online leeroplossingen en digitaal lesmateriaal op het gebied van veiligheid, speciaal voor organisaties en opleiders. En wij denken hiermee bij te kunnen dragen aan persoonlijke groei, zakelijk succes en een veilige wereld. Wijsheid in veiligheid, dat is Safetywise.

 

  Free: Geven is het nieuwe krijgen, sponsor een e-learning en verspreid liefde

Geven maakt gelukkiger dan krijgen! Gebruik de kracht van geven om je jezelf, je bedrijf, je directe omgeving en de wereld gelukkiger te maken. Geven is een vorm van liefde verspreiden. Door te geven laat je andere mensen voelen dat je om ze geeft. Je deelt iets waardevols met een ander. Iets dat je net zo goed voor jezelf had kunnen houden. Je verspreidt positieve energie met weinig moeite. Stel je voor dat dit vanuit je bedrijf mogelijk zou zijn. Bij safetywise weten we als geen ander wat het effect van 'geven' is. Wees innovatief met marketing, sponsor een e-learning en verspreid liefde en krijg nieuwe klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. 

  Professional: Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Maak gebruik van kant en klare e-learning

Steeds meer mensen willen het gemak van online leren. Zelf bepalen wat, wanneer en hoe een cursus gevolgd kan worden is een grote wens van vele mensen. Speel in op de explosief groeiende vraag naar e-learning en wordt ook aanbieder van e-learning? Dat is nog nooit zo simpel geweest. Kies voor een opleiding die wij al ontwikkeld hebben en pas het aan jouw wensen. Geen gedoe meer met moelijke leermanagement systemen, kies voor kant en klare e-learning! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op. 

  Business: Onbeperkt e-learning ontwikkelen met je eigen leerplatform

Je eigen leerplatform. Dat is handig! Onbeperkt e-learning ontwikkelen en doorverkopen vanuit je eigen leerplatform. Zelf de inhoud en vorm bepalen. Maak bijvoorbeeld een online module die je die aan laat sluiten op je praktijkcursus. En dat voor een vast bedrag per maand! Ga aan de slag met het ontwikkelen van e-learning modules en vergroot je omzet. Ondersteuning, tips over leervormen, of andere vragen? Dat is geen enkel probleem want Safetywise biedt het leerplatform met full service ondersteuning aan. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.