Case: Bedrijfshulpverlening BHV

 

Kant en klare e-learning bedrijfshulpverlening BHV

Hoe maak je een e-learning over bedrijfshulpverlening? Daar is inhoudelijke expertise bij nodig. Met een groep van bestaande uit vijf BHV trainers, een opleidingskundige, videospecialist en fotograaf zijn er brainstormessies georganiseerd. Wat willen we overbrengen? Welke theorie kan online en wat willen we daarmee bereiken? Welke leervorm is dan het meest effectief? In de onderstaande stappen proberen we je inzicht te geven in het proces en het eindresultaat.  

  Brainstormsessie

Hoe krijgen we de theorie van bedrijfshulpverlening in een online leeroplossing? In een brainstorm-sessie verkennen we de mogelijk-heden en worden wensen en eisen omgetoverd tot concrete doelstellingen. Deze doelstellingen vormen de leidraad voor de online leeroplossing. Van idee tot plan!

  Onderzoek

De doelstellingen zijn helder. Nu wordt er onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld actuele wetgeving, trends en technieken. De uitkomst wordt omgezet naar didactisch en pedagogisch verantwoorde content. Oftewel hier wordt research & development een product en wordt de theorie ontwikkeld.

  Foto & video

Met behulp van professionals zoals BHV instructeurs en lotusacteurs worden de opnames gemaakt in de professionele studio. Helemaal volgens draaiboek werkt iedereen samen om de benodigde foto's en video's te schieten en op te nemen. Vervolgens gaat de editor aan de slag met de bewerking van alle content.

In de professionele studio worden de foto's en video's gemaakt

 

   Content verwerking in e-learning

Alle content wat ontwikkeld is (theoretische) content en de ontwikkelde video's worden in het e-learning platform gegoten. Zodanig dat het volgen van de online cursus een prettige leerervaring wordt. 

 

 

 Verhoog je omzet!

De vraag naar online leeroplossingen is explosief gestegen. Steeds vaker willen mensen het gemak van online leren. Leren in eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Word ook aanbieder van e-learning en gun je klanten het gemak van online leren. Helemaal in jouw stijl. Kies voor kant en klare e-learning. Is de BHV case je bevallen en ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jou? Neem dan contact op met ons en laten we de mogelijkheden bespreken.

 

 

  Promotievideo & videomarketing

Ook denken we mee met promotiemogelijkheden. Bekijk de instructievideo voor de BHV e-learning /blended opleiding is ontwikkeld. Wij zijn er trots op!

 

  Het resultaat

Het resultaat mag er zijn! Supertrots op de uitkomst. Een prachtige leeroplossing is geboren. De e-learning leent zich uitstekend voor een blended leervorm gecmbineerd met een halve dag praktijk. De e-learning is heel makkelijk in gebruik. Uitstekende content, verschillende functionaliteiten zoals oefentoetsen, direct downloaden van je certificaat, prachtige foto's en video's maken deze e-learning een succes