Wie we zijn? 

Wij zijn e-learningmakers die gespecialiseerd zijn in veiligheid. Even een raadseltje... Wat krijg je als je internetnerds, animatiespecialisten, veiligheidskundigen, opleidingskundigen en videospecialisten in een ruimte stopt....? Dan krijg je de meest gave en de allerbeste online leeroplossingen op het gebied van veiligheid! Safetywise is een creatief en specialistisch bedrijf op het gebied van e-learning en veiligheid.

Wij ontwikkelen onder andere supermakkelijke kant en klare e-learning opleidingen voor onze klanten. Bij Safetywise geloven we in persoonlijke groei van cursisten, zakelijk succes voor onze klanten en een veilige wereld voor iedereen! Speciaal voor organisaties en opleiders maken wij daarom het beste online lesmateriaal. Wil je een keertje kennismaken met ons? De koffie staat klaar.

 

Wat we doen?

Wij maken online leeroplossingen en digitaal lesmateriaal op het gebied van veiligheid. Dat doen wij om opleiders en organisaties zo makkelijk mogelijk te kunnen maken en het leerrendement bij hun cursisten te vergroten. Wij ontwikkelen leerproducten volgens de laatste technieken zoals bijvoorbeeld Virtual Reality en Augmented reality toepassingen. Daarnaast ontwikkelen we video's, bieden we leerplatformen aan en kunnen we animaties en interactieve video's maken. Al deze leertoepassingen gebruiken we met name in onze kant en klare e-learning opleidingen. Deze opleidingen maken we volgens onze eigen methodiek; de Safetywise-methodiek.