Case: Kant en klare e-learning BHV voor opleiders

 

Kant en klare e-learning bedrijfshulpverlening BHV voor opleiders

Hoe maak je een e-learning over bedrijfshulpverlening? Daar is inhoudelijke expertise bij nodig. Allereerst hebben we een expertteam samengesteld bestaande uit BHV docenten, opleidingskundige, e-learningspecialist en video- en fotospecialisten. Wat willen we overbrengen en op welke manier? Welke theorie kan online en wat willen we daarmee bereiken? Welke leervorm is dan het meest effectief? In de onderstaande stappen proberen we je inzicht te geven in het proces en het eindresultaat.  

  Brainstormsessie

Hoe krijgen we de theorie van bedrijfshulpverlening in een online leeroplossing? In een brainstorm-sessie verkennen we de mogelijkheden en worden wensen en eisen omgetoverd tot concrete doelstellingen. Deze doelstellingen vormen de leidraad voor de online leeroplossing. Van idee tot plan!

  Onderzoek

De doelstellingen zijn helder. Nu wordt er onderzoek gedaan naar bijvoorbeeld actuele wetgeving, trends en technieken. De uitkomst wordt omgezet naar didactisch en pedagogisch verantwoorde content. Oftewel hier wordt research & development een product en wordt de theorie ontwikkeld.

  Foto en video-opnames

Met behulp van professionals zoals BHV instructeurs en lotusacteurs worden de opnames gemaakt in de professionele studio. Helemaal volgens draaiboek werkt iedereen samen om de benodigde foto's en video's te schieten en op te nemen. Vervolgens gaat de editor aan de slag met de bewerking van alle content.

In de professionele studio worden de foto's en video's gemaakt

 

 Bekijk de foto's voor een impressie

 

   Content verwerking in e-learning

Alle ontwikkelde content; foto's, video's, teksten enz, worden in de e-learning verwerkt. Zodanig dat het volgen van de online cursus een prettige leerervaring wordt. 

 

 Test, 1.2.3

De e-learning wordt vervolgens uitgebreid getest. Het test-team bestaat uit deskundigen en personen die niets van dit onderwerp afweten. De BHV e-learning wordt op inhoud, techniek en gebruikerservaring getest. Het feedback wordt vervolgens verwerkt in de e-learning.

   

  Het resultaat

Het resultaat mag er zijn! Supertrots op de uitkomst. Een kant en klare online leeroplossing speciaal voor BHV opleiders. De e-learning leent zich uitstekend voor een blended leervorm gecmbineerd met een halve dag praktijk. De e-learning is heel makkelijk in gebruik. Uitstekende content, verschillende functionaliteiten zoals oefentoetsen, direct downloaden van je certificaat, prachtige foto's en video's maken deze e-learning een succes. Bekijk meer van deze kant en klare BHV e-learning voor opleiders.

 

 Verhoog je omzet!

De vraag naar online leeroplossingen is explosief gestegen. Steeds vaker willen mensen het gemak van online leren. Leren in eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Word ook aanbieder van e-learning en gun je klanten het gemak van online leren. Helemaal in jouw stijl. Kies voor kant en klare e-learning. Is de BHV case je bevallen en ben je benieuwd wat we kunnen betekenen voor jou? Neem dan contact op met ons en laten we de mogelijkheden bespreken.

Meer info over de BHV e-learning?